Dubbla kryss och andra hyss.

Larz Kristerz

Dubbla kryss och andra hyss.

Hejsan!

Nuuuu ÄNTLIGEN har bloggfilmen laddats upp efter lite småproblem med det tekniska.

Vi har ju haft en helt fantastisk vecka som inleddes på Viking Cinderella med ett par mycket trevliga kryssningar på böljan den blå. Stefan hade oturen att bli magsjuk och fick stå över men som tur var så fick vi hjälp utav Carolina Skaarup Olsson ifrån Callinaz som sjöng några låtar tillsammans med oss.

Publiken var helt underbar på båda kryssningarna och vi kände oss väldigt uppskattade. BandetChiquita gjorde ett kanonjobb och bjöd på många roliga anekdoter man kan väl säga att det blev en fin “banankontakt” oss emellan.

Efter kryssningarna åkte vi till Norrköping där vi fortsatte planeringarna av vår kommande krogshow i Tällberg. Är man intresserad av att gå showen så kan man beställa biljetter här. Vi hoppas att vi ses där i vinter.

I Sandhem blev vi varmt välkomnade med kaffe och nygräddade kanelbullar. Arrangören hade fixat och trixat med en massa saker sedan vi gästade Sandhem senast. En arrangör som verkligen jobbar för att både publiken och  orkestrarna ska trivas. Stor guldstjärna till detta fantastiska ställe! Kika in på deras hemsida här.

På lördagen spelade vi i Urshult på Kärrasands Camping. Återigen en mycket trevlig afton med en väldigt dansant publik.

Tack alla fina människor som vi träffat på under denna härliga turné.

Nu tar vi ledigt en helg. På tisdag spelar vi på en privat tillställning i Västerås och nästa lördag spelar vi på den mycket trevliga båten Viking Rosella.

Njut av bloggfilmen så ses vi snart igen. Kolla i helskärmsformat här.

Kram

//L-K

Have your say