Två nya medlemmar

Larz Kristerz

Två nya medlemmar

Låt oss presentera två nya bandmedlemmar. Daniel Wallin från Mariestad tar över trummorna och Mattias Bruhn från Svärdsjö tar över piano och orgel.

”Hej på er!
Det ska bli väldigt roligt och spännande att få spela med LK-grabbarna. Det ska bli roligt att få hoppa på bussen och åka ut igen efter några års uppehåll ifrån heltidsturnerandet. Jag har ett förflutet som trumslagare i bandet Elisa’s och jag har vickat sedan vi i Elisa’s tog en paus varit ute och spelat med några band så musiken har jag hållit vid liv.
Nu väntar en spände tid framöver och jag hoppas vi ses där ute på danserna.
Ha det gott” //
Daniel

Det ska bli fantastiskt roligt att få spela med grabbarna igen! Vikarierade med L-K för några år sedan när Tobbe var sjukskriven, och jag ser så mycket fram emot att få börja i bandet på riktigt. Det är med stor ödmjukhet och respekt jag ska ge mig på att fylla den tomhet som Tobbe, en så begåvad musiker och person, lämnar efter sig i bandet. Vi ses där ute alla glada!” //Mattias

Drygt 17 år har vi spelat tillsammans med Micke och Tobbe, varav 10 år på heltid. Vi har gjort otroligt många roliga saker, både på och utanför scenen. En fantastisk och hissnade resa har det varit från ett lastbilsflak i Älvdalen 2001 till hela Sveriges folkparker och krogscener idag. Det är upplevelser och minnen som vi alltid kommer att dela med varandra.
Men nu är det dags att skapa nya minnen.

Därför välkomnar vi två riktigt trevliga och härliga grabbar, Mattias Bruhn och Daniel Wallin, in i ett Larz Kristerz på väg mot nya äventyr. Vi tror att detta är ett helrätt val för att bevara Larz Kristerz-andan i både musik och socialt med våra fans. //Trond, Anders och Peter

Mattias är en välmeriterad musiker som spelat med en rad olika band och artister. I slutet av 2016 och början av 2017 vikarierade han några månader i L-K för Tobbe som var sjukskriven. Vi spelade då bland annat live i Bingolotto:

Daniel har studerat på Music and Production i Skara och har spelat trummor med Elisas i 6 år mellan 2010 och 2016 och var med när dom slog igenom i Dansbandskampen 2010.