Turnéstart 20:e maj

Larz Kristerz

Följ LK på sociala medier

Facebook Instagram Spotify Twitter YouTube (alternative icon)

Turnéstart 20:e maj

Vi håller just nu på att repa in våra två nya bandmedlemmar samt organisera inför turnéstarten den 20:e maj. Det känns fantastiskt bra att vi snart får komma ut på vägarna igen efter en minst sagt jobbig period under pandemin. Vi inleder turnén i Norge med spelning på Gimle Samfunnshus, Himmelstø i nordvästra delen av landet. Vi gästar sedan Nordli, Lierne Sammfunnshus. Biljetter finns här.

Den 25:e maj är det sedan äntligen dags för en riktig höjdare då vi återigen besöker Åkerlänna Bygdegård. Vi brukar säga att med spelningen i Åkerlänna så börjar sommaren! För mer information och bokning ring Pelle: 070-362 05 35 

En privat spelning i Bro blir nästa stopp innan vi 27/5 tar oss ut på Vinön strax söder om Örebro där vi spelar på Vinöns Värdshus. Mer info här.

Vidare drar vi oss sedan upp till vackra Värmland och en äkta dans i Folkets Park. Varmkorv och pilkastning. Hillringsberg, Glava är platsen att besöka denna sommarkväll. Kika här.

Sista maj tar vi en kryssning med Cinderella vilket kommer att bli supermysigt! Vi håller tummarna för kanonväder och go´ stämning tillsammans med Er!

Varmt välkomna!

/Larz Kristerz