Sommarturné och nyheter!

Larz Kristerz

Sommarturné och nyheter!

Hejsan på Er!

Sommarturnén med nygamla låtar!

Nu har vi publicerat sommarens turnéplan och vi hoppas verkligen att vi får träffa dig någonstans. Vi har laddat upp med en något uppfräschad repertoar med bland annat några nygamla låtar som vi vet att många av Er har saknat och önskat. Har ni tips på Larz Kristerz-låtar ni gärna vill höra men som vi kanske inte spelar LIVE så skriv gärna till oss via facebook eller i gästboken så ska vi se vad vi kan göra.

Norge x 11.

Det är mycket glädjande att vi ska besöka vårat kära grannland, Norge, inte mindre än elva gånger mellan maj och juli. I Norge trivs vi verkligen och vi ser fram emot med spänning på dessa spelningar.

Satsning på youtube-kanalen och TikTok!

Vi kommer att filma turnébloggar som kontinuerligt kommer att läggas upp på våran youtube-kanal. Om du inte prenumererar på den så gör det och klicka även i notiser så missar du ingenting! Larz Kristerz youtube-kanal hittar du här: Larz Kristerz på Youtube. Som en liten aptitretare har vi redan nu publicerat Bloggfilm 78 som visar samlade filmer från turnéer mellan 2018 och 2020. Vi kommer även att använda oss av TikTok i större utsträckning, se till att följa oss där: Larz Kristerz TikTok.

Kommer det att släppas ny musik?

Svaret på frågan är Ja! Vi kommer att släppa musik under 2023, vi har jobbat under vintern med att hitta rätt personer att samarbeta med för att få ut det bästa av Larz Kristerz och vi är precis framme vid ett beslut som vi tror kommer att bli fantastiskt bra. Mer om detta kommer vi att avslöja inom några veckor.

Ses vi i maj?

Maj månad bjuder på en hel drös spännande spelningar med inledning på stadsfest i Jönköping, lördag 6:e maj. Festen drar igång 11:00 och vi spelar 14:00. Man kommer att ha möjlighet att träffa oss och ta bilder efter spelningen. Varmt välkomna till Jönköping! Helgen efter besöker vi Karlstad och Elverum. I Karlstad spelar vi på supertrevliga Gustaf Fröding Hotell. Vi kommer dessutom att bjuda på förfest med en halvakustisk spelning hos Carlstad Chark & Deli, Sågverksgatan 18. Spelningen avser att samla in pengar till de krigsdrabbade i Ukraina. Som Ni kanske vet så har Peter och Anki jobbat med insamling och även besökt Ukraina två gånger. Anki kommer att finnas på plats och Lena med personal på Carlstad Chark & Deli grillar sina berömda och välsmakande hamburgare från 11:00 och vi bjuder på musik från 13:00. Med andra ord så finns chansen för en heldag OCH helkväll i Karlstad, fredagen den 12:e maj. På lördagen åker vi över till Elverum i Norge för spelning på mäktiga CaravanCenter. Ett Mecka för alla husbilsägare. Hoppas att vi ses där! Åkerlänna! Ja, går det att missa denna tradition? Nej, passa på att uppleva en äkta bystugefest med allt vad det kan innebära! Vi ses väl i Åkerlänna den 17:e maj? Bokning: Olle: 0708 35 61 17 Pelle: 0703 62 05 35. Sedan åker vi över till Gotland för en privat spelning.

Vi avslutar maj i Norge.

Den 26:e maj åker vi till sydvästra Norge. Närmare bestämt Lendemoen i Sira och deras festival! Det blir en riktig höjdare. Festplats Lavvotunet, Dokka Camping i Dokka är en riktig pärla strax söder om Lillehammer. Vi spelar där 27:e maj. Avslutningsvis åker vi västerut och siktar på Skei där det vankas Dansegala!

Väl mött!

Vi hoppas att vi ses i maj eller i sommar! Kram på Er så länge!

//Anders, L-K