Skivsläpp på fredag 15/5

Larz Kristerz

Skivsläpp på fredag 15/5

På fredag släpps äntligen våran skiva “Lättare Sagt Än Gjort” och som titeln avslöjar så har året 2019 varit just lättare sagt än gjort med medlemsbyten, busshaveri och vikarier för både Peter och Anders. Peter har hunnit medverka i både Stjärnornas Stjärna och Fångarna På Fortet. Trots ett intensivt år fick vi tillslut ihop en skiva efter många timmars hårt arbete i studion.

Robban Olsson, (f.d. Drifters och Rolandz) är våran nya trummis och han är stabil, svängig och taggad till tänderna! Responsen på de två singellåtarna vi släppt på Spotify har varit enorm och förbokningen toppar alla nätets skivbutiker. Detta är tack vare Er fans som stöttar oss i vått och torrt! Ni betyder allt för oss och utan Er vore L-K ingenting!

Som tack för Ert stöd så har vi denna “skivsläpp-vecka” lagt in ett par erbjudanden i shoppen som vi i princip går +/-0 på rent ekonomiskt. Kika in i shoppen för att se vad vi erbjuder.

249:-

På fredag 15:e maj klockan 18:30 kommer vi att sända skivsläppet LIVE på våran Facebook– och Youtube-kanal. Det blir en hel del musik från nya skivan men även några gamla hits. Vi kommer att svara på frågor från Er så om Du undrar något om bandet så häng med på fredag!