Så inleder Larz Kristerz 2024

Larz Kristerz

Så inleder Larz Kristerz 2024

Hejsan alla glada!

Julshowen i Tällberg slut för i år

Nu har vi avslutat våran julshow i Tällberg som vi spelat varje fredag lördag sedan slutet av november. Vi vill rikta ett tack till alla Er som kom dit och lyssnade! Publiken gjorde halva kvällen, vilket stöd! Stort tack till Klockargårdens personal för fantastisk mat och service, vi hörde bara superlativ och beröm för detta. Anton Back bakom ljudspakarna gjorde verkligen ett enormt bra arbete med både ljud och ljus med mera, utan Anton ingen show!

Vi vill även passa på att tacka Mats “Mr Action DJ” Ingels (även känd från Rederiet). Mats gjorde en bländande insats som “sidekick” och bjöd på allt från kluriga quiz, Gunlög, skönsång, allsång och trumspel.

Mats Ingels som Gunlög bjöd på skönsång. (Bild: Anita Norgren)

Mats Ingels nästlar sig in i Larz Kristerz och spelar trummor på en låt. (Bild: Anita Norgren)

Lars Bälter överraskade oss med minneslaketter från årets julshow. (Foto: Anita Norgren)

TikTok är stället att se oss under jul och nyår.

Nu har vi lite jullov från spelandet men vi kommer så klart att synas på sociala medier och då mest på våran TikTok där vi kommer att fortsätta med serien “Julmyz” ända fram till nyårsafton. Vi bjuder på en hel drös jullåtar samt film på våra försök att tända adventsljusen vilket inte gått så bra hittills. Vi kommer sedan att bjuda på en låt i veckan under hela 2024, endast på TikTok. Du hittar våran TikTok-sida här.

Koppången närmar sig en miljon

Koppången har placerat oss som bäst på plats 70 på Spotify’s Topp 200 mest spelade låtar och är i skrivande stund på väg att passera 800.000 streams. Vi vill tacka så mycket för att Ni lyssnar och gjort denna låt till våran överlägset mest streamade låt den senaste månaden. Vi har även ökat från ca 300.000 lyssnare i månaden till närmare 600.000 vilket är helt fantastiskt! Kärlek till Er som lyssnar! Lyssna här.

Så inleder vi 2024

Traditionsenligt inleder vi 2024 med en mysig spelning trettondagsafton den 5:e januari i Evertsbergs Bygdegård. En härlig hemvändarkväll med drag under galoscherna kan man beskriva det. Missa inte att köpa biljett. (Julklappstips)  Pub & A la Carte från 20:00 och Sosa knackar igång dansen 21:00 i F-dur. Den 6:e januari åker vi norrut till Häggenås, Östersund. Där blir det trettondagsdans tillsammans med partybandet “Fullt Ös” mellan 21 och 02.

Från Skåne till Vilhelmina

Vidare så blir det “Superlördag” på Åkerborgården i Linghem den 20:e januari med LK och trubadur. Och vi avslutar januari i Skåne. Närmare bestämt på Ekebo Festplats den 27:e januari tillsammans med Perikles och Lasse Stefanz. Februari inleds lördag 3:e med dans i Folkets Hus i Östersund. Den 16:e februari besöker vi Sandviken för en spelning på Folkets Hus. Sedan gasar vi på med bussen ända upp till Vilhelmina där vi spelar på Hotell Vilhelmina. Fler spelningar hittar ni i våran spelplan här på hemsidan.

God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill önska Er ALLA en God och fridfull jul och ett gott nytt år!

Varma kramar från oss!

/Anders -LK