Nya plattan, ny webbshop, TV och virustider…

Larz Kristerz

Nya plattan, ny webbshop, TV och virustider…

Hej på er i stugorna!

Först vill vi rikta ett STORT TACK till alla som följde oss under vår livesändning i lördags. Vi kunde aldrig i vår vildaste fantasi tro att så många skulle bänka sig framför datorer, mobiler eller TV-apparater för att dela kvällen med oss. Vi vill också tacka ödmjukast till er som handlade i shoppen, löste frivillig ”entrébiljett”, eller vågade prova på vår utsökta virtuella barmeny. Vi vill också rikta tack till Micke som hoppade in bakom trummorna, till Amtech för studioutrustning under kvällen, till Stefan, Tobbe och Morgan som kvällen till ära var våra gästartister. Stort tack också till Lisa, Johan, Bia, Bosse och publiken bakom kameran – utan er hade inte detta varit möjligt.
Vi hade en fantastiskt rolig kväll och vem vet, kanske gör vi en repris av detta inslag någon gång framöver igen?? Man kan se sändningen igen under denna länk: https://youtu.be/4hl9dwgKBz4

 

————————————————————————–

Man kan redan nu förbeställa nya skivan genom denna länk: https://larz-kristerz.ffm.to/lattaresagtangjort
Beställs skivan från Ginza eller CDON kommer den signerad. 15:e maj dimper den ner i brevlådan.

Sitt inte lottlös! Den 3:e maj spelar vi dessutom två av de nya låtarna i Bingolotto på TV4.

————————————————————————–


Våra nya T-shirts har anlänt!
Gå in och besök vår nya webbshop: https://larzkristerzproduktionab.selz.com/
Butiken finns också i menyn på vår hemsida.

————————————————————————–

Vi i Larz-Kristerz drabbas ju liksom alla i branschen i dessa tider som vi lever i just nu. En del turnédatum har ställts in eller flyttats. För att hålla sig uppdaterad om läget besöker man vår turnéplan på vår hemsida. Den uppdateras kontinuerligt när det sker ändringar, när spelningar skjuts upp eller i värsta fall ställs in. Vår önskan är givetvis att allt ska vara som vanligt igen.

Till sist vill vi tacka ALLA som streamar vår musik, delar nyheter och evenemang, köper våra skivor och merchandise, sänder så mycket vänliga kommentarer så att vi knappt hinner besvara allt och framförallt kommer till våra spelningar. Ni är helt fantastiska och vi är er evigt tacksamma!!

Kram från oss i L-K.