Micke och Tobbe slutar.

Larz Kristerz

Micke och Tobbe slutar.

Tobbe och Micke har valt att kliva av Larz-Kristerz från och med årsskiftet 2018/19. Det tycker vi kvarvarande medlemmar naturligtvis är väldigt tråkigt, men vi har samtidigt all förståelse för deras beslut. Att spela musik i ett heltidsband leder till möten med fantastiska människor, man får uppleva saker som andra människor kanske aldrig får uppleva och det är mycket glädje. Men det är också väldigt mycket jobb bakom kulisserna och man får försaka mycket av familjeliv och det vardagligt sociala livet.

Drygt 17 år har vi spelat tillsammans, varav 10 år på heltid. Vi har gjort otroligt många roliga saker, både på och utanför scenen. En fantastisk och hissnade resa har det varit från ett lastbilsflak i Älvdalen 2001 till hela Sveriges folkparker och krogscener idag. Det är upplevelser och minnen som vi alltid kommer att dela med varandra.
Men nu är det dags att skapa nya minnen.

Därför välkomnar vi två riktigt trevliga och härliga grabbar, Mattias Bruhn och Daniel Wallin, in i ett L-K på väg mot nya äventyr.

Mattias Bruhn -Keyboards

Daniel Wallin -Trummor

Tillsammans ska vi fortsätta underhålla människor till vardag och fest och även fortsatt förädla varumärket Larz- Kristerz. Vårat mål kommer även i fortsättningen vara att du som har varit på en spelning med oss ska gå hem med ett leende på läpparna, och lite ont i fötterna av dans eller taktstamp.
Vi tackar Tobbe och Micke för dom här åren och önskar dem all lycka och välgång med allt som kommer i deras väg i framtiden.

Mvh
Trond, Anders & Peter