Logpremiär och turnéavslut

Larz Kristerz

Logpremiär och turnéavslut

Salve, kära vänner av L-K. Här sitter jag nu på kvällningen av den första dagen på semestern, för att plita ner några rader om avslutningen på våran vårturné. Vi gav oss på onsdagseftermiddagen av söderut, mot Lindesnäs vackra herrgård där det var dags för premiär för årets dansarrangemang på deras trevliga loge.

Efter en korvpaus på OKQ8 i Vansbro rullade vi in i Lindesnäs by där vi möttes av några av våra trognaste fans. Dom kantade vägen där vi rullade fram, och dom viftade med palmblad som en hyllningsgest…

Eller, nja, för att vara korrekta så var det Roffe & Marie-Louise, som har varit på våra spelningar fler gånger än t o m ENIAC skulle kunna räkna ut, som hade stannat på ett café efter vägen, och nu vinkade oss välkomna. När vi riggat upp våra saker och passat på att träna lite på några av låtarna från våran kommande skiva, satte vi oss till bords på herrgården för att avnjuta varsin nachotallrik. Då dök dom upp, det ena bekanta ansiktet efter det andra, och snart var hela matsalen fylld av några av våra trognaste fans. Det var kära återseenden måste vi säga. Det är alltid lika roligt att se er.

I höstas spelade vi på avslutningsdansen och det var hemskt kallt, men ändå en bra uppslutning med folk. Nu var det lite bättre väder med en vacker försommarkväll som fond till alla glada människor som kommit för att dansa eller bara hänga och lyssna till oss. Och även om det blev lite kyligt fram på småtimmarna höll vi och våran fantastiska publik oss varma tillsammans.

Det blev en skön och trevlig avslutning på vårens turnérande och nu väntar några veckors skön semester då vi ska försöka ladda batterierna inför det stundande skivsläppet och sommarens turnérande.

Skivsläppet, ja. Det får ni inte missa! Den 26:e juni släpps officiellt våran nya skiva, ”Det måste gå att dansa till”, men den 28:e juni kommer vi att ha ett stort skivsläpp i Älvdalen. Det kommer att bli någonting utöver det vanliga, så har ni inget för er så kom till Älvdalen och var med på skivsläppet. Har ni någonting annat för er så ställ in det. Dessutom avslutar vi skivsläppet med att spela upp till dans på den vackert belägna Boggbergets festplats.

Sköt om er nu i junisommarens grönskande välbehag och var snälla mot varandra, så ses vi pigga och taggade om några veckor igen.

Pax vobiscum!

Många kramar från L-K

dsc_0868

Ett av våra äldsta fans? 91 år är denna glada dam som satt och njöt hela kvällen.

dsc_0878

 

Tjo vad det svänger!

dsc_0845

 

Rock´n´Roll!

dsc_0849

 

Yngre fans fans också på plats i Lindesnäs.

dsc_0851

 

Larz Kristerz! Yeah!