Larz Kristerz till Capitol Music Group!

Larz Kristerz

Larz Kristerz till Capitol Music Group!

Larz-Kristerz har skrivit kontrakt med Capitol Music Group.

“Ibland är det nyttigt att bryta upp från gamla invanda mönster och kasta sig ut i det okända. Att hitta nya medarbetare som ser på det man gör från ett annat perspektiv och kanske ser saker som man själv inte ser. Det är nervöst och pirrigt men väldigt spännande,” säger Larz Kristerz. “Tillsammans med Maria Molin Ljunggren och hennes team på Capitol Music Group ser vi fram emot nya roliga projekt. Ny skiva är under planering. Vi längtar efter att komma in i studion och vi ser fram emot ett fantastiskt samarbete med Capitol.”

“Det känns självklart fantastisk kul att bandet valt att jobba med oss,” kommenterar Robert Olausson, Marketing Director på Capitol Music Group. “Vi har traditionellt valt att jobba med ett fåtal utvalda dansband och därigenom ge dessa de bästa förutsättningarna så vilka kan passa bättre att fortsätta denna resa med än de bästa av alla!

Läs mer här….

Capitol-music-group-logo

Capitol Music Group Sweden är ett fristående bolag inom Universal Music-koncernen, världens största skivbolag. Sedan 1990 har bolaget haft stora framgångar såväl på hemmaplan som internationellt.

Under paraplynamnet Capitol Music Group Sweden finns musiklablarna Capitol Records, Lionheart, Virgin Records Sweden, SoFo Records och Kavalkad. I bolaget finns också divisionerna Lionheart Music (musikförlag & musikproduktion) och Live (management, bokning & liveproduktion).