Bära eller brista, senap och kött!

Larz Kristerz

Bära eller brista, senap och kött!

Hejsan!

Nu har vi kommit tillbaka efter en härlig semester. Vi känner oss starkare än någonsin och vi ser fram emot en fantastisk höst tillsammans med alla ni underbara människor som kommer och lyssnar på vår musik och våra budskap som vi vill föra fram.

I helgen besökte vi Tived och Tivedstorp där vi blev en aning överaskade av att få rulla våra saker över en regnblöt sommaräng till en mobil scen mitt ute i vad som liknade en fäbod. “Ed dug i buder” brukar vi säga i Älvdalen.

En fantastiskt trevlig och ösig afton fick vi uppleva i Tivedstorp! Publiken var helt fantastisk trots ihållande nederbörd. Arrangören skötte sig fenomenalt bra. Ibland känner man sig i vägen när man kommer på ett ställe men inte i Tived! TACK!!

Lördagskvällen ägnades åt fullt ställ i folkparken i Grängesberg. Vilket ös! Vilket drag! Vilken publik! Helt makalöst trevlig afton tillsammans med en månghövdad publik som vrålade natten lång!

Vi säger så så länge och vi ses, och framförallt HÖRS ju snart,,,på Cinderella! På fredag på Sägnernas Hus och på lördag hälsar vi på i Urshult igen! Fy 17 va´trevligt!!!

Poppa en kruka popcorn, sätt på mysbyxorna och spotta ur snuset för här kommer bloggfilmen: (För helskärmsläge klicka här)

(Bilder av Peter Larsson och Stephan Bildgrottan)