Många intressanta möten på film.

Larz Kristerz

Många intressanta möten på film.

Halloj!

Vi har haft en oerhört trevlig turné denna gång. Många trevliga möten med fantastiska människor.

Vi inledde med en riktigt mysig spelning på Hjortnäs Brygga där vi fick uppleva en magisk sommarkväll tillsammans med över 900 dansanta och festsugna musikälskare. Efter en natt på Klockargården i Tällberg drog vi till Grönlandsparken i Malung där vi mottogs av en galet stor publik som satt i gröngräset och myste i det gassande solskenet. Stefan passade på att presentera sina senaste forskningsrön angående Larz Kristerz musikaliska förmågor i olika uppställningar. För att förtydliga sin forskning och verkligen sätta fingret på att Larz Kristerz, just nu, har den mest ultimata uppställningen presenterades den mest förödande uppställningen med bland annat Peter på trummor och Micke på bas. Resultatet är självklart, ur varierande perspektiv, diskutabelt men skulle jag personligen beskriva resultatet så skulle jag nog säga att det, oavsett perspektiv, lät aningen orepeterat för att inte låta alltför hätsk i ordvalet. Känner man ett ohämmat sug efter att få uppleva detta och sitter med abstinensbesvär och stressmage så rekommenderas Ni att klicka här för rörlig bild och ljud. Klicka här för att höra hur det egentligen ska låta.

Efter en helt otroligt trevlig och minnesvärd kväll med rekordmycket folk i Orrskogen, Malung tillsammans med Drifters var vi totalt utpumpade på energi men vi fick välförtjänt sömn på vägen ner till Lysekil dit vi tävlade med Donnez som vi delade kvällen i Nicanderhallen med. Tyvärr var ljudförutsättningarna inte de bästa i denna plåtlada men vi hade verkligen en jättetrevlig kväll tillsammans och grabbarna i Donnez är verkligen underbara! Hoppas vi ses igen!

Efter en lång färd från Lysekil till Lillhärdal riggade vi upp för en supertrevlig kväll tillsammans med rockiga Refreshments på Härdalsyran. Inte mindre än 1100 personer trängdes på dansgolvet. Helt underbart och HÄRLIGT!

Ni må tro att vi mött många intressanta människor under våra turnéer och inte minstdenna gång. Några av dem lyckades vi fånga på film.

Peter, Trond och Anders har fotat, filmat och klippt. Blev du inte med så höll inte materialet ljus- eller ljudmässigt.

Vill man kolla i helskärmsläge så klickar man här.

Mycket nöje!

Varma kramar!

//L-K