Glädjebuffé i Bohuslän!

Larz Kristerz

Följ LK på sociala medier

Facebook Instagram Spotify Twitter YouTube (alternative icon)

Glädjebuffé i Bohuslän!

Den arla morgonsolen sköt distinkt sina varma strålar igenom de bomullsliknande molnen och jagade bestämt, men ack så ödmjukt bort dimslöjorna ifrån dalen där älven plikttroget och stillsamt flyter fram. Den kristallklara daggen gnistrade som takkronorna på slottet när vi drog iväg söderut med siktet inställt på Tanumstrand.

I Karlstad stod solen högt i skyn och målade staden i varma färgskalor när vi stannade till vid stationen och plockade upp Anders som kommit med tåg ifrån Stockholm.

En utsökt lunch på Rasta i Grums gjorde oss vimmelkantiga av välbehag och resten av resan gick som på moln i vårt gungande skepp av kärlek och glädje.

Roddning och riggning gick som en dans och det var dags att ännu en gång fylla på med energi för att orka knäppa på strängarna, smeka tangenterna, banka på trummorna och kvittra skönsång som näktergalar hela aftonen lång.

Det monstruösa buffébordet bredde ut sig som en magnifik strand och dignade av all sorts läckerheter och vi kunde flanera fram och plocka på oss allt ifrån musslor och lax till kaffe och blåbärsglass. Vi avnjöt den läckra maten vid havets strand med solen som bordsgranne, smekandes våra kinder varma. Djupa andetag, njutningen var fullkomlig denna sagolikt vackra sommarkväll.

En underbar publik hade medelst båt, bil, buss och kajak samlats för att ha trevligt och mysa tillsammans med oss. Vi bjöd som vanligt på vår glädjebuffé och vi fick tillbaka värme, kärlek och glada tillrop. Vackra leenden och varma applåder stärkte oss och gav oss inspiration att blomma ut lite extra denna afton.

Peter lyckades fånga några av dess underbara människor på bild och föreviga denna fantastiska kväll i Tanumstrand. Vi som var där fick en upplevelse värd att bevara djupt i våra hjärtan.

Tack!

Varma kramar

//Larz Kristerz

dsc_0042_0

 

Tjo vad det var livat i Tanum i lördags!

dsc_0043

 

Här svänger det till!

dsc_0046_0

”Gör som jag så ordnar det sig…”

dsc_0049

Mysigt.

dsc_0050

Rock´n´Roll!

dsc_0052_0

Ett glatt gäng som höjde stämningen under kvällen!